Home  Home
 Festivals  Festivals 

 <font color=C00000>Nieuws</font>  Nieuws
 Fotoalbum  Fotoalbum
 Reviews  Reviews
 Links  Links
 Contact  Contact
 Sitemap  Sitemap
Het weer in Ottawa
Click for Ottawa, Ontario Forecast

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuws? Meld u zich hier aan.

Ottawa.nl - English  home | sitemap | contact   

Nieuws (3)
SEP
29
Blootverbod in Gatineau Park Canada
 Geen reacties  2.593 keer gelezen

Nudisten en naturisten weten de weg naar het Gatineau Park in Ottawa, Canada, al jaren te vinden. De arrestatie op 21 september van vijf mannen die bloot rondliepen in de buurt van Trail 36 op Meech Lake luidt het einde in van naaktrecreatie in het Canadese park. Martin Fournel, woordvoerder van politie van MRC des Collines, zegt in een interview met het Canadese Xtra dat er klachten over ongepast gedrag zijn binnengekomen en dat er daarom met ingang van 2012 een totaal verbod op bloot komt.

Fournel: "Het gedrag van sommige bloteriken trekt ongewenst gedrag aan. Daarom wordt vanaf 2012 naakt zijn in het Gatineau Park niet meer getolereerd. Iedereen die bloot in het park loopt, wordt gearresteerd en aangeklaagd." Volgens Fournel is het park ook voor gezinnen en kinderen. "Naakt zijn wordt een probleem wanneer 90 procent van de klachten die we krijgen te maken heeft met mannen die niet genieten van naturistisch recreŽren, maar naturisme een slechte naam geven door in hun blootje vrouwen lastig te vallen."

Verkeerde mensen worden de dupe

Volgens Stephane DeschÍnes, woordvoerder van de Federatie van de Canadese Naturisten (FCN), zegt dat naturisme niets te maken heeft met ongepast gedrag. "Ik ben er zeker van dat er net zoveel, zo niet meer perverselingen zijn op stranden waar de mensen badkleding dragen. Nu is de actie gericht tegen bloot in zijn algemeenheid, niet tegen de mensen die overlast geven. Dus worden de verkeerde mensen de dupe."Bron: http://www.puuropreis.nl/naturisme/34-alg3/1307-blootverbod-in-gatineau-park-canada-.html

 29-09-2011 

Terug


Reacties

Geen reactie gevonden

Reactie Toevoegen
Naam : *
E-mail : *
Bericht : *
Beveiligingscode :
Alle rechten voorbehouden © 2009 | Adverteren |  Disclaimer